Sælg din bolig - og vælg selv dit salær!

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold er der plads til alle, uanset om du ønsker at sælge så billigt som muligt, eller du ønsker at sælge med en masse nye spændende tilvalg. Tilvalg du som kunde selv kan vælge til og fra - og til absolut konkurrencedygtige og fuldstændig gennemskuelige priser. Du kan altså her skræddersy dit boligsalg præcis som du ønsker det.

Kerneværdierne hos os er tillid og troværdighed! Succesen bag en ejendomshandel, mener vi er god rådgivning og sparring i hele forløbet, derudover er vi:

  • Fleksible og tilgængelige 24/7 - og har tid lige præcis når vores kunder har
  • First mover på mange markedsføringsmæssige tiltag
  • Specialister i at optimere dit boligsalg med Facebook, Instagram og Google-adwords
  • Benhårde forhandlere, der virkelig kæmper for at få den bedste pris for din bolig  
  • Sidst men ikke mindst går vi op i, at både købere og sælgere får en oplevelse og et personligt salg

Vi ”uddanner” vores boligsælgere, så du bliver specialist i at gøre din bolig fuldstændig salgsklar - det er nemlig lige så vigtigt som alt andet i salgsarbejdet med boligen. Vi sender derfor løbende inspirerende mails med video-tips til vores kunder i salgsperioden og afholder mange spændende boligarrangementer, som er gratis for alle at deltage i. Læs mere under ”Arrangementer”. Du kan som kunde vælge præcis, hvad du ønsker af tiltag i salgsperioden og du bliver løbende opdateret med nyeste tiltag.

HUSK - Hos os vælger du selv dit salær, du kan altid kontakte Ann Rosenskjold for en uforpligtende snak om boligsalg eller køb på tlf.: 2525 6474

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig