Hyggelig villalejlighed centralt i Vejgaard

Velkommen på Grønnegade 33, 1, beliggende i et roligt kvarter i skønne Vejgaard, med kun få minutter på cykel til Aalborgs hyggelige havnefront, det pulserende liv og mange hyggelige caféer og lækre specialbutikker. 

Denne lejlighed er super spændende og er sprængfyldt med unikke detaljer. Lejligheden er en tre-værelses lejlighed på 69 kvm. beliggende på 1. sal i denne skønne villa Der er lagt nyt massivt fyrretræsgulv i størstedelen af lejligheden. Fra gangen træder man ind i boligens stue. Stuen er rummelig og giver gode indretningsmuligheder for både sofaafdeling og spiseplads, og har et enormt godt lysindfald. Fra stuen er der adgang til egen altan mod vest, med plads til både bord og grill, så aftensolen kan nydes udenfor.Dobbeltdøren ud til altanen gør stuen er lys og lækker.

Fra stuen er der adgang til køkkenet, der er holdt i pæne lyse detaljer. Køkkenet indeholder gode opbevaringsmuligheder og rigeligt med skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens to værelser, samt badeværelset. Værelserne giver gode indretningsmuligheder hvad end man ønsker et kontor, børneværelse eller walk-in. Der er et ydermere lille gennemgangs værelse, perfekt til et kontor. Alle kvadratmeter er udnyttet godt. 

Badeværelset er stort og er ligesom resten af lejligheden holdt lyst. I badeværelset medfølger vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden hører en skøn have med terrasse og haveskur, samt et kælderrum til fælles brug. Der er 2 p-pladser på grunden, og dermed én til hver lejlighed. Det er tilladt at holde husdyr i foreningen.

HUSK! Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold kan du tilmelde dig vores VIP-kartotek, det er gratis og giver dig adgang til mange spændende arrangementer og få særlige tilbud. Læs mere under VIP-kunde på www.annrosenskjold.dk eller send os en mail på [email protected] - Vi glæder os til næste event!

Grønnegade 33, 1

9000 Aalborg

Boligtype: Ejerlejlighed
Størrelse:69 M 2
Antal rum:3
Bygget/ombygget:1914
Energimærke:
Sagsnummer:194FH-001069

Øvrige boliger

Blåbærvej 3
9460 Brovst


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse170 m2
Antal rum5
Pris895.000

Gammel Viborgvej 23
9230 Svenstrup J


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal rum5
Pris2.395.000
Nyhed

Annebergvej 63, ST
9000 Aalborg


Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse138 m2
Antal rum4
Pris2.995.000

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig