SOLGT I OVERBUD PÅ FÅ DAGE!

SOLGT - Velkommen indenfor i denne super fede lejlighed med renoveret køkken og bad. Boligens fordelings-entré, med plads til sko og overtøj fører til boligens øvrige rum, herunder det super flotte nyere køkken i mørkt træ, med meget skabsplads og alt i hårde/hvidevarer, herunder også opvaskemaskine og vaskemaskine.

I stuen er der virkelig kælet for detaljerne - her er virkelig rummeligt, højt til loftet, en fantastisk flot stuk og den super moderne new-yorker væg topper detaljen. Herfra er der udsigt til bådhavnen, grønne arealer og fjorden.

Det super flotte badeværelse er helt nyt, her er tænkt over hver en kvadratmeter og udnyttet fuldstændig optimalt. 

Soveværelset med sine unikke detaljer, er både hyggeligt og rummeligt. Her er de gamle skabe bevaret og skaber et unikt-retro look. Endvidere er de smukke gamle lofter bevaret og yderligere en super fed detalje, er den rustikke soveværelses-dør. Fra soveværelset er der udgang til altan mod syd og kig til det fine gårdmiljø med havemøbler der gerne må benyttes - her er et gårdmiljø, som ejerforeningen gør en dyd ud af at holde, hvilket er en fornøjelse at se.

Ydermere medfølger der til lejligheden 3 store loftrum, som evt. kan sammenlægges og dermed har potientale til evt. udnyttelse til fx studiebolig, hjemmeerhverv, kontor, hobbyrum eller blot til ekstra opbevaringsplads. Skal loftsrummet benyttes til andet formål end opbevaring fx bolig, kræver det en godkendelse fra kommunen, som vi naturligvis ikke kan garantere er muligt (kommunen er ej forespurgt).

Lejligheden ligger midt i Aalborg Vestby. Her er indkøbsmuligheder lige udenfor døren, samt kort aftand til alt hvad Aalborgs byliv har at byde på af hyggelige caféer, koncerter og spændende specialbutikker, samt få meter ned til Aalborgs hyggelige havnefront, hvor der i løbet af sommeren er gratis koncerter og mange fede arrangementer for alle aldre. Ligeledes har du kort afstand til Streetfood og Vestre Fjordpark, hvor der er god stemning og badefaciliteter om sommeren.


Lejligheden ligger i en meget veldrevet forening, opgangen er netop malet og lejligheden har fået nye vinduer i 2013.

HUSK! Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold kan du selv vælge dit salær - kontakt Ann Rosenskjold tlf.: 2525 6474 for mere info eller se mere på www.annrosenskjold.dk

Peder Skrams Gade 5, 1 th

9000 Aalborg

Boligtype: Ejerlejlighed
Størrelse:68 M 2
Antal rum:2
Bygget/ombygget:1934
Energimærke:
Sagsnummer:194FH-001055

Øvrige boliger

Gammel Viborgvej 23
9230 Svenstrup J


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal rum5
Pris2.395.000

Blokhusvej 60
9490 Pandrup


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse209 m2
Antal rum5
Pris995.000
Nyhed

Møllevej 43
9370 Hals


Boligtype Fritidshus
Størrelse75 m2
Antal rum3
Pris750.000

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig