SOLGT - SOLGT - SOLGT

Rækkehuset blev revet væk på 6 dage og hele 3 hold gik forgæves - huset blev solgt i overbud. Har du et rækkehus på Indkilde Alle du skal have solgt, vil vi meget gerne have en uforpligtende snak, da vi måske har nogle købere til din bolig også. Kontakt Ann Rosenskjold på tlf.: 2525 6474. 

________________________________________________

Nu har du muligheden for at få fat i et af de eftertragtede rækkehuse fra 2011 på Indkilde Alle! De plejer at blive revet væk, så vi er spændt på, hvem der kommer først? 

Rækkehuset er opført i kvalitetsmaterialer og med mange ekstra tilvalg i forhold til det oprindelige projekt - ikke én eneste detalje her er standard. Her kan b.la. nævnes ovenlysvinduer, super flotte klinker i "beton-look", flot olieret egetræsparket gulv i hele huset, stor opgradering af køkken, lydlofter og garage med el-port. 

Velkommen indenfor på Indkilde Alle 74 i Gug - Her er stemning fra du træder ind og vi glæder os virkelig til at give jer en fremvisning af dette lækre rækkehus.

Der er gulvvarme i hele huset og pladsen er optimalt udnyttet, så ikke en eneste kvm går til spilde. Rækkehuset indeholder bl.a. stor entré med god plads til sko og overtøj, fra entréen er der bl.a. adgang til bryggers med vaskearrangement, skabe og god bordplads.  Endvidere er der adgang til et badeværelse med flotte klinker og god bruseniche samt badmiljø fra HTH. Huset indeholder 3 gode soverum. 2 værelser er oplagt til kontor/børneværelse/gæsteværelse, hvoraf det ene er med stor skabsvæg. Endvidere masterbedroom, som indeholder walk-in, hvorfra der er adgang til soveværelset og yderligere et flot badeværelse med ovenlysvindue. Kom med ind i det store lyse og lækre køkken/alrum & stue, som ligger i åben forbindelse. Her er der højt til loftet, store vinduespartier, masser af hygge og fantastisk akustik pga. lydlofterne. Super flot køkken fra HTH, som indeholder alt i hårde/hvidevarer herunder også Miele induktionskogeplade og flotte kompaktlaminat bordplader. Fra alrummet er der er udgang til den lækre terrasse, der vender perfekt i forhold til solen. Her er plads til både liggestole, havebord og stole samt den store grill. Når der bliver sat oliventræer og palmer på terrassen i sommersæsonen, bliver det næsten som at være i syden på den hyggelige og delvist lukkede terrasse. Så alt I derefter behøver til hyggen er et glas rose i hånden og godt selskab. 

Til rækkehuset hører både udhus med god plads til opbevaring og garage med el-port samt plads til yderligere to biler i indkørslen. 

Vi glæder os til at fremvise dette lækre rækkehus for jer. 

HUSK! Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold kan du selv vælge dit salær - kontakt Ann Rosenskjold tlf.: 2525 6474 for mere info eller se mere på www.annrosenskjold.dk

Indkilde Alle 74

9210 Aalborg SØ

Boligtype: Rækkehus
Størrelse:120 M 2
Grund:326 M 2
Antal rum:4
Bygget/ombygget:2011
Energimærke:
Sagsnummer:194FH-001025

Øvrige boliger

Brombærvej 7
9370 Hals


Boligtype Fritidshus
Størrelse125 m2
Antal rum5
Pris1.395.000

Midtergade 11
9370 Hals


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse204 m2
Antal rum5
Pris1.495.000

Havekrogen 11
9200 Aalborg SV


Boligtype Rækkehus
Størrelse123 m2
Antal rum4
Pris1.898.000

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig