SOLGT - SOLGT - SOLGT!

Merete og Carsten forelskede sig i denne lækre lejlighed på Østerbro 29D, 1. th. - og det forstår jeg virkelig godt. Her har du byens puls få meter fra lejligheden, havnen tæt på og Rema lige nedenunder, så nemmere kan det ikke blive og de glæder sig derfor meget til at flytte ind. Merete og Carsten har nu både købt lejlighed og solgt hus igennem os - og det er en fornøjelse hver gang at handle med dem - Tak for handlen og kæmpe tillykke til sælger og køber. 

____________________________________________

Kom med indenfor i denne fantastiske lyse lejlighed med masser af plads!

Velkommen indenfor i den rummelige entré, der fører videre til lejlighedens hjerte - det stilrene køkken/alrum fra JKE Design, som ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der både plads til hele familien og en masse gæster, når anledningen byder sig. Fra køkkenet er der udgang til en lækker terrasse, hvor der er plads til både loungesæt og grill - her kan morgen- og middagssolen virkelig nydes. Der er ligeledes fra stuen adgang til en stor, hyggelig altan med fjordkig og middags/aftensol. 

Derudover rummer lejligheden to soveværelser, begge med god skabsplads samt to store badeværelser, det ene med vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i hele boligen. Lejligheden ligger dejligt ugeneret med langt til naboejendomme og da den er beliggende på 1. sal, er det både muligt at være sig selv uden støj og larm og samtidig muligt at opleve byens puls.

Lejligheden ligger midt i Aalborg centrum. Her er indkøbsmuligheder lige udenfor døren, samt alt hvad Aalborgs byliv har at byde på af hyggelige caféer, koncerter og spændende specialbutikker, samt få meter ned til Aalborgs hyggelige havnefront, hvor der i løbet af sommeren er gratis koncerter og mange fede arrangementer for alle aldre. 

Der hører stort kælderrum med til lejligheden og der er ligeledes indendørs cykelparkering. Der er mulighed for tilkøb af parkeringsplads i aflåst parkeringshus under ejendommen.

HUSK! Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold kan du tilmelde dig vores VIP-kartotek, det er gratis og giver dig adgang til mange spændende arrangementer og få særlige tilbud. Læs mere under VIP-kunde på www.annrosenskjold.dk eller send os en mail på [email protected] - Vi glæder os til næste event!

Østerbro 29D, 1 th

9000 Aalborg

Boligtype: Ejerlejlighed
Størrelse:123 M 2
Antal rum:3
Bygget/ombygget:2013
Energimærke:
Sagsnummer:194AR-001017

Øvrige boliger

Gammel Viborgvej 23
9230 Svenstrup J


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal rum5
Pris2.395.000
Nyhed

Kirkebakken 10
9270 Klarup


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse165 m2
Antal rum6
Pris3.195.000
Nyhed

Annebergvej 63, ST
9000 Aalborg


Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse138 m2
Antal rum4
Pris2.995.000

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig