GULDKORN FRA SÆLGER
X

Fantastisk hyggeligt sommerhus med fjordkig

Fantastisk hyggeligt sommerhus med fjordkig 

Du bliver med garanti allerede fra start forelsket i dette hyggelige sommerhus, når du ankommer via den lille allé som er omkranset af gamle flotte træer - det er vanvittig romantisk og hyggeligt. Allerede her er der skabt stemning og når du træder ind i sommerhuset bliver oplevelsen blot styrket endnu mere.  

Du vil opleve, at hver en kvadratmeter er udnyttet på bedst mulig vis. Huset har tre hyggelige værelser med i alt 5 sovepladser og et fint badeværelse med gulvvarme, bruseniche og god plads til håndklæder mv. Huset har et flot og funktionelt renoveret køkken med nye hårde/hvidevarer, heriblandt også opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Her vil der både i forår, efterår og i vintermånederne være mulighed for massere af hygge ved, at tænde op i stuens fantastisk flotte lille Morsø brændeovn og ligeledes kan I nyde den fantastiske udsigt året rundt, som de store vinduer giver mod fjorden - Her kommer ofte store flotte krydstogtskibe sejlende forbi. 

Fra køkken, stue og værelser er der udgang til boligens træterrasse, hvor solen kan nydes fra morgen til aften, da den følger huset rundt. Endvidere er der en dejlig overdækket terrasse hvor sommeren kan nydes til langt ud på natten, når duggen for længst er faldet - her kan virkelig hygges når mørket falder på med kulørte lamper, et spil kort eller et glas rosé i hånden. Haven er super nem og overskuelig at holde og rummer massere af privatliv. 

Top 5 i sommerhuset:
- Tæt på fjorden
- Børnevenlig strand
- Stor træterrasse
- Hyggelig overdækning der forlænger sommeraftenerne
- Renoveret i 2018

Sommerhuset har gennemgået en stor renovering, er blevet isoleret og har fået lagt nyt tag i 2018. Der er ligeledes i 2018 blevet installeret en ny varmepumpe i sommerhuset, som kan styres via sms og huset kan derfor være varmet op til I ankommer.

Sommerhuset ligger i Egense med fjorden som nabo, ved en fantastisk børnevenlig strand. Ligeledes ligger det kun 25 minutters kørsel fra Aalborg og en spontan weekendtur i sommerhus kan derfor nemt blive en realitet på meget kort tid. 

Jeg glæder mig meget til at fremvise dette hyggelige og romantiske sommerhus for jer - som jeg personligt selv er helt forelsket i.

Kontakt Ann Rosenskjold tlf.: 2525 6474 for flere informationer eller en fremvisning. 

HUSK! Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold kan du få en masse tips og gode tricks til salg af din bolig - helt gratis! Se mere på vores blog på www.annrosenskjold.dk

Tjørnevej 8

9280 Storvorde

Boligtype: Fritidshus
Størrelse:43 M 2
Grund:1250 M 2
Antal rum:4
Bygget/ombygget:1964
Energimærke:
Sagsnummer:194AR-001015

Øvrige boliger

Blåbærvej 3
9460 Brovst


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse170 m2
Antal rum5
Pris895.000

Blokhusvej 60
9490 Pandrup


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse209 m2
Antal rum5
Pris995.000
Nyhed

Grønnegade 33, 1
9000 Aalborg


Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse69 m2
Antal rum3
Pris1.195.000

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig