Om os

Det var drømmen der blev startskuddet til Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold - en drøm om at skabe noget unikt og anderledes, der ikke ligner øvrige mæglerfirmaer til forveksling. En drøm om at give en anderledes kundeoplevelse og lade vores boligsælgere vælge det salær og de forskellige ydelser vi har til og fra. Her er der plads til alle, uanset om du ønsker at sælge så billigt som muligt, eller du ønsker at sælge med en masse nye spændende tilvalg.
 
Jeg hedder Ann Rosenskjold, jeg har 11 års erfaring som ejendomsmægler og jeg har været selvstændig ejendomsmægler i 2,5 år. Først i en kæde, hvor jeg nåede at blive den mest sælgende ejendomsmægler i hele koncernen og blev årets mægler i 2018. Jeg trådte ud af kædesamarbejdet i 2019 og er nu helt uafhængig. Et valg jeg traf, da jeg ønskede at udvikle mig endnu mere som mægler og skabe en helt anderledes ejendomsmæglervirksomhed. 

Drømmen startede tilbage i 2015, jeg arbejdede på daværende tidspunkt som butikschef i en af landets store kæder. Jeg besluttede at søge orlov fra mit job og flyttede til New York for at snuse til ejendomsmæglerbranchen derovre. En branche som er meget anderledes end i Danmark, og som jeg var sikker på, at jeg kunne lære meget af. Jeg satte mig på en sten med udsigt til Manhattan skyline og drømte... Det blev “min faste sten” hvor jeg sad rigtig mange aftener. Jeg begyndte at skrive om alt det, jeg synes kunne være spændende at gøre anderledes som ejendomsmægler i Aalborg og omegn og jeg besluttede, at når jeg kom hjem ville jeg være selvstændig ejendomsmægler - en anderledes en af slagsen og det blev dermed startskuddet! 

Jeg vil med disse ord byde dig velkommen i Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold - et ejendomsmæglerfirma hvor tillid, tryghed, rådgivning og et meget personligt salg er kerneværdierne.

Se gerne hvad vores kunder siger på siden “Kundeanbefalinger”. 
 
Kærlig hilsen 
Ann Rosenskjold

Hos os møder du følgende power-piger

Ann Rosenskjold
Indehaver og ejendomsmægler

Tlf.: 2525 6474
Mail: [email protected]

Frederikke Hygum 
Salg og vurdering

Tlf.: 2225 8735
Mail: [email protected]

 

Christel Vallenquisth
Stylist

Tlf.: 4131 5458

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig