ÅRET DER GIK, 2019!

Blogindlæg d. 18/12/19
For mig har det på alle tænkelige måder været et både spændende, sjovt, nervepirrende og hårdt år - men vigtigst af alt det bedste år i mit liv. Det blev året, hvor jeg solgte min forretning i det kædesamarbejde jeg var i, for at udvikle mig selv og skabe et fuldstændig uafhængigt ejendomsmæglerfirma, præcist som jeg ønskede det… Det blev til Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold, som gik i luften den 13.08.2019. Alle designs, selve konceptet, hver en tekst og hvert et punktum har jeg selv lavet. Det var MIN DRØM, at få lov at skabe det hele selv - det har jeg nu gjort og den fornemmelse er fantastisk!  

Jeg var mere end spændt på hvordan konceptet blev modtaget, da det er anderledes end det der tidligere er set og det var absolut meningen, at det skulle skille sig ud! Jeg havde lyst til at give en helt anderledes kundeoplevelse, lave et fedt og brugervenligt design, tilbyde nogle nye og anderledes ydelser, herunder bla. boligstyling, havestyling og storytelling om ejendommene som vores boligsælgere kan tilvælge, hvis de ønsker det.

Det hele er blevet modtaget langt bedre end jeg overhovedet havde turde håbe på. Vi lander året 2019 langt over vores budget, vi har fået 26 boliger til salg, hvoraf de 9 allerede er solgt igen - så jeg og mine 2 ansatte Frederikke og Katrine er mere end stolte, glade og meget taknemmelige for vores kunder og den tillid de viser os. Mange af vores kunder kommer igen og igen og det er især noget af det, jeg synes gør arbejdet fantastisk, for det viser os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Aktuelt har jeg netop hjulpet den samme kunde med at sælge bolig nummer 3 og jeg har ligeledes for en anden kunde bolig nummer 4 til salg, det er jeg virkelig stolt af - tak.

Vores kunde John Dahl Pedersen har skrevet følgende:
"Jeg giver hermed Ann Rosenskjold min bedste anbefalinger. Hun har solgt ejendomme 3 gange for mig, og udført andre mindre vurderings-opgaver. Ann har fravalgt de dyre butikslokaler, hun kommer ud til dig i stedet og brygger kaffen på din kaffemaskine."

2019 blev MIN DRØM, jeg har skabt et firma hvor passion for arbejdet, mine kunder og boligsalgene er den vigtigste faktor. Jeg er mere end spændt på hvad 2020 bringer, for jeg har meget mere spændende gemt i ærmet, som jeg glæder mig til at afsløre.

Jeg vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

Kærlig hilsen
Ann Rosenskjold
 

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig