Gratis foredrag

Afholdes d. 14/01/20

Undgå ligge-pest - Optimer dit boligsalg FØR du sætter til salg!

Kender du ordet ligge-pest? Det er ikke et særligt pænt ord, men ikke desto mindre et meget brugt ord i ejendomsmæglerbranchen. En ejendom får ”ligge-pest”, hvis den er til salg for længe, da kunderne tænker ”hvad er der galt med den bolig?” Det kan faktisk være nogle små/ubetydelige fejl, som er billige at udbedre, men som kunderne vælger boligen fra på - Vidste du, at der er skræmmende kort fra et tilvalg til et fravalg af din bolig?

Uanset om du som boligsælger har travlt med at få solgt eller ej, så har ALLE travlt, når vi rammer markedet og liggedagene begynder at tælle. I øjeblikket ser vi stigende liggetider i Aalborg og omegn og derfor er det vigtigt, at du optimerer dit boligsalg, allerede inden du sætter til salg.

Ejendomsmæglerfirmaet Ann Rosenskjold inviterer derfor, i samarbejde med Byggefirmaet Staun, til et gratis og meget inspirerende foredrag om hvad der skal til, for at din bolig ikke står til salg for længe og får ”liggepest”. Ejendomsmægler Ann Rosenskjold vil fortælle om hvilke fejl køberne typisk ser som det første på fremvisningerne og er kritiske overfor og Henrik Staun vil komme med eksempler på hvilke fejl der kan og bør udbedres inden tilstandsrapporten udarbejdes. Her vil han også vise før/efter billeder og fortælle hvad køberne forventer, ejendommens alder taget i betragtning, for vi skal huske på, at det er førstehåndsindtrykket der kan gøre den lille forskel på til salg og solgt.  

Arrangementet foregår den 14.01.2020 kl. 19.00 til ca. 21.30 på Kompas Hotel Aalborg, Østerbro 27, 9000 Aalborg. Der er er gratis drikkevarer og snacks. Det er et lille intimt arrangement med få deltagere, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så skynd dig at blive tilmeldt inden alt er optaget.

Tilmelding foregår her på siden eller via SMS på tlf.: 2525 6474.
Vi glæder os til at se dig.   

TILMELD

Telefonnummer

25 25 64 74

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig